Redkvice

Preženimo bakterije in glive s sluznic v ustih in prebavilih

 

Redkvice so majhne korenine, polne  zdravilnih učinkovin. Pred različnimi zajedavci in bakterijami, ki bi želeli škodovati, ima redkvica močno obrambo – gorčična olja. Hitro jih okusimo in začutimo tudi ljudje – ko pojemo že eno samo redkvico – gorčična olja pričnejo takoj z uničevanjem bakterij in gliv na jeziku, sluznici dlesni, v želodcu in črevesju. Gorčična olja povzročijo žgoč občutek, kar pomeni antibakterijsko delovanje.
 
Redkvice bi morali zobati vsak dan – po malem čez cel dan. Že samo šest redkvic dnevno zadostuje za pomembno zmanjšanje poseljenosti z bakterijami naše sluznice v ustih, grlu, požiralniku, želodcu in zgornjem delu tankega črevesja .
 
Med žvečenjem redkvic se sproščajo zdravilna olja, ki razkužujejo tudi sluznico v nosu in obnosnih votlinah.
 
Najboljši učinek dosežemo, če nekaj redkvic zaužijemo pred športom.
 
Zakaj torej vsak dan redkvice?
 
Opozorilo: Pri nakupu redkvic bodimo pozorni na kraj pridelave, saj so lahko med najbolj obremenjenimi pridelki kar se tiče onesnaženosti. Redkvice lahko vsrkajo ogromno umetnih gnojil, ki se v telesu lahko spremenijo v strupene snovi. Zato moramo redkvice temeljito oprati pod tekočo vodo in jih otreti.
 
 
 
Želite preveriti, kakšno je stanje vaše črevesne mikroflore, stanje vitaminov in mineralov ter še mnogo drugih informacij o delovanju svojega telesa?
 
Pišite nam na zdravje.zabava@gmail.com in se naročite na brezplačni preventivni bioresonančni pregled. (Več o tem...)
 
 
 
Zapisala:
Maja Sršen, Svetovalka za zdravo življenje
Objavil: Tomaž Vrhovnik

Julij 2011