Razstrupljanje telesa

Razstrupljanje telesa 1

Je danes sploh mogoče zaužiti obrok hrane, ki ne bi bil industrijsko polepšan, poln kemijskih dodatkov ali strupov iz onesnaženega okolja? Ne zatiskajmo si oči in prenehajmo verjeti, da je tisto, kar pridelamo na domačem vrtu, popolnoma brez strupenih primesi. Zaradi okolja, v katerem živimo, se je smiselno naučiti razstrupiti svoj organizem.
Več...

Razstrupljanje telesa 2

Razstrupljanje je učinkovit način preprečevanja bolezni. Dandanes smo ves čas in povsod izpostavljeni strupom. Hitro se v telesu nakopičijo v tolikšni meri, da začno ogrožati naše zdravje. Nekatere strupe dobimo v telo iz okolja, druge pa ustvarja telo samo pri presnavljanju hrane.
Več...

Razkisanje telesa

Stres, onesnaženo okolje in nepravilna prehrana uničujoče delujejo na naše telo. V telesu začno zastajati strupeni kisli odpadki. Zato se slabo počutimo, oslabi nam imunski sistem, zmanjša se sposobnost koncentracije, začne pešati spomin... K sreči zakisanost lahko odpravimo sami.
Več...

Izločanje težkih kovin

Strupene težke kovine vsakodnevno vnašamo s hrano. Mnogo ljudi je ves čas v stiku z njimi zaradi zobnih zalivk. Torej jih nenehno vnašamo, izločiti jih pa ne zmoremo. Zato nas počasi a vztrajno zastrupljajo. Preberite, kako lahko vendarle izločimo težke kovine.
Več...

Čiščenje jeter

Jetra so pomemben organ, ki iz krvi odstrani strupene snovi. Kadar se strupov nakopiči preveč, jetra ne zmorejo več opravljati svoje naloge, pogosto se tudi zamastijo. Telo se zasiči s strupenimi snovmi. Najprej se poslabša počutje, nato pride tudi do hudih bolezni.
Več...

Post

Le pravilno opravljen post telesu omogoči, da si nabere novih moči, si odpočije in odpravi zdravstvene težave. Preberite, verjetno vam bo žal, da tega niste vedeli že prej.
Več...

Post po dr. Hellmutu Lütznerju

Dr. Lützner je nemški zdravnik internist, ki je svojo poklicno pot posvetil postenju v zdravilne namene. Leta 1975 je prevzel zdraviliško kliniko. Kmalu je za post navdušil milijone ljudi. V prispevku boste našli njegove napotke, povzete po knjigi PREROJENI S POSTOM.
Več...