Prehrana za zdravje

Kitajska Študija

Največja raziskava o vplivu hrane na zdravje je trajala dobrih 30 let. Zajela je 880 milijonov ljudi. Ugotovili so 8000 pomembnih vplivov prehrane na zdravje. Bi se danes počutili bolje, če bi te informacije vedeli že prej?
Več...

Zajtrk

Postanete kdaj nenadoma zaspani in utrujeni? Pa veste, zakaj? Pridobivate na teži kljub temu, da ne jeste veliko? Zakaj se to zgodi ravno vam? Ne zajtrkujete? Potem preberite prispevek in spoznajte napake.
Več...

Rak ljubi zakisanost

Morda veste, da je že 90 let jasno, kako je treba ravnati, da ne zbolimo za rakom? In da je za to odkritje nekdo prejel Nobelovo nagrado? Preberite povzetek knjige Zeleno za življenje. Informacije vas bodo morda presenetile.
Več...

Pravilna prehrana

O prehrani že vse veste, jeste zdravo in uživate zdrav življenjski slog. Kljub temu niste zadovoljni s svojim počutjem in videzom? Mogoče pa se tukaj skriva preprost trik, ki bo končno odpravil nezadovoljstvo.
Več...

Da pomlad ne bo zaspana

Za življenje vsi potrebujemo energijo. Rastline za rast prejemajo energijo od sonca. Ljudje smo zelo odvisni tudi od energije, ki jo dobimo v hrani. Zato ni popolnoma vseeno, kako se prehranjujemo. Lahko se naročite na bioresonančni pregled, ki vam pokaže, kako je s pretočnostjo energije v vašem telesu. In še mnogo več.
Več...

Prehlad

Kdaj in zakaj se nas loti prehlad? Kako lahko najbolj učinkovito ukrepamo proti tej nadlogi? Kaj lahko storimo, da se prehladu preprosto ognemo? Odgovore na ta vprašanja boste našli v tem članku.
Več...

Prosti radikali

Prosti radikali škodijo našemu zdravju. V tem prispevku izveste, kaj prosti radikali sploh so in kako se jim zoperstavimo.
Več...

Zaužijemo dovolj vitaminov?

Povzetek zelo zanimivega predavanja priznanega zdravnika dr. Marca DeAngelisa iz Italije, ki je svetovalec na Inštitutu medicine in športne znanosti za italijanski Olimpijski komite. Predava tudi na fakulteti univerze L'Aquila v Italiji. Nivo vitaminov in mineralov v telesu lahko preverite pri nas na brezplačnem bioresonančnem pregledu.
Več...

Gripa

Gripa je infekcija z virusi influence. Prenaša se s kapljično infekcijo po zraku, ki ga vdihujemo. Kakšna je najboljša preventiva proti gripi in kako se ji lahko zoperstavimo, če se že srečamo z njo, preberite v naslednjem prispevku.
Več...

Šport in vitkost ne preprečita oblog v ožilju

Za vas smo pripravili povzetek poučnega predavanja. Luigi Gratton je doktor medicine; magister javnega zdravja; specialist družinske medicine; klinični zdravnik na UCLA v centru za človeško prehrano; večkrat nagrajen; zaključil je podoktorsko štipendijo na UCLA. Je tudi odličen športnik in fitnes trener.
Več...