Kdo smo?

V centru zdravja in zabave delujeva Maja Sršen in Tomaž Vrhovnik.

Maja o sebi

Od malih nog sem vedela, da bom po poklicu učiteljica in res sem po formalni izobrazbi profesorica razrednega pouka. Že v študentskih letih sem se začela izobraževati tudi na področju športa in prehrane. Opravila sem tečaje za nazive: vaditeljica plavanja, smučanja, fitnesa in skupinskih vadb, inštruktorica pilatesa, joge, BodyPumpa, BodyStepa ter vadbe za nosečnice.

Pred nekaj leti me je stres pripeljal do zdravstvenih težav, ki so se ob zdravljenju z zdravili le slabšale. Takrat sem se prvič srečala z zdravilstvom in bila zelo skeptična. Ker so mi terapije zelo pomagale, me je to področje zelo pritegnilo. Precej po naključju sem se prijavila na tečaj reiki zdravljenja, saj nisem verjela, da so tudi v meni zdravilske sposobnosti. Reiki naju je oba s Tomažem tako navdušil, da sva opravila kar vse 3 terapevtske stopnje. Ko začneš spoznavati področje alternativnega zdravljenja, poti nazaj ni. Zato sem se prijavila tudi na tečaj refleksoterapije in kitajske masaže tuina.

Ker sem po naravi taka, da želim vse pridobljeno znanje deliti z drugimi (učiteljica pač), je bilo samo vprašanje časa, kdaj se bo zgodil center zdravja in zabave. Center se počasi razvija z nama. Vizija in cilji so visoki, dosegli in realizirali jih bomo pa mi vsi skupaj - zdaj smo šele na začetku.

Tomaž o sebi

Po izobrazbi sem organizator dela – informatik. Že od malih nog mi pomeni šport največje veselje in užitek. V mladih letih sem treniral smučanje in pridobil naziv učitelj smučanja. Sem eden izmed prvih inštruktorjev aerobike v Sloveniji, saj sem začel voditi različne skupinske vadbe pred več kot 20 leti.

Še vedno živim zelo aktivno; uživam v smučanju in deskanju na snegu ter vodi, gorskem kolesarjenju, zmajarskem deskanju oz. kajtanju, redno treniram na fitnesu in vodim Power Pump, Power Cross, Funkcionalni trening ter aerobiko.

Vem, da za vse to po 40. letu ne bi imel zadosti energije, če ne bi imel zdravega načina življenja. Zato o tem rad svetujem tudi vsem, ki jih to področje zanima.

 

Najino vizijo lahko preberete na tej povezavi, najbolje jo boste pa začutili, če nas obiščete.

 
 

V upanju, da se kmalu srečamo, vas prijazno pozdravljava,
Maja in Tomaž