Poletna joga - SUPEEERR!

Tukaj so dobrodošla vsa mnenja, ideje, želje, pohvale in seveda konstruktivne kritike. Potrudila se bova vse upoštevati v čim večji meri. Dobre ideje bodo tudi nagrajene.

Poletna joga - SUPEEERR!

OdgovorNapisal/-a Marsy » 27. maj 2012 10:17

Maja, vedno se na spletni strani najde kakšna lepa novička, ampak tale pa zmaga!
Občudujem te, kje najdeš energijo in čas, da se lotiš vedno novih aktivnosti in učenja.

JAZ SE PRIJAVLJAM NA POLETNO VADBO in močno upam, da se naši dopusti ne bodo križali! Kdaj vas ni?

vidim, da ni trapasta ideja, če se na dopust vzame kakšna priročna malica v smislu Herbalife obrokov ;) , bomo vzeli na znanje!

Me pa še nekaj zanima - Vsako leto si objavila napotke in spodbude za spomladansko razstrupljanje, kaj pa je letos s tem?
Marsy
 
Prispevkov: 6
Pridružen: 06. sep 2009 12:15

Vtisi vadečih Fit Joge in drugi odgovori

OdgovorNapisal/-a MAJA » 30. maj 2012 18:43

Nisem si upala verjeti, da bo odziv na vabilo o poletnem gibanju v naravi tako pozitiven :D . Prejemam celo vabila v druge kraje, ker je menda precej interesentov, da se jim ne bi bilo treba voziti v Mengeš. Vsak teden dobim tudi kak klic s ponudbo dela v kakšnem od wellness centrov, res neverjetno :D.
Ampak za letos s Tomažem pripravljava vadbo v Mengšu v popolnoma lastni režiji. Več informacij bova še v tem tednu objavila na spletni strani http://www.zdravje-zabava.com
Do konca poletja še migamo pri OŠ Mengeš, tole pa pravijo najbolj redne obiskovalke:

Joga v Sloveniji postaja vse bolj priljubljena oblika vadbe sproščanja, zato sem se tudi jaz odločila da poskusim. Vaje navidezno izgledajo zelo lahke, a se na koncu izkažejo, da so fizično kar naporne in sem posledice čutila še nekaj dni. Poleg rednega teka, hribolazenja in ostalih aerobnih vaj, mi jogijske vaje zelo ustrezajo, saj tako s kisikom napolnim in razgibam telo ter dodatno okrepim male mišice, ki so pri vsakodnevnem gibanju zapostavljene.
D.N. iz Ljubljane

Na jogo nisem nikoli hodila in moram reči, da sem bila zelo prijetno presenečena, ko sem se prvič udeležila vadbe. Vaje so zame sicer težke, ker so očitno moje mišice še vedno na dopustu. Mi je pa fino, ker se na vadbi čisto spotim (kdo bi si mislil, da si lahko utrujen tudi od joge? ;) ).
Zelo mi je všeč tudi sproščanje po vadbi, saj pri današnjem tempu življenja z vsakodnevno mero stresa, telo sprostitev še kako potrebuje.
Pohvale tudi Maji, saj super vodi treninge.

M.S. iz Domžal

Zelo mi je všeč način vodenja, saj izvem marsikaj koristnega glede izvajanja vaj; celoten potek vadbe je zelo dobro zastavljen, na njej popolnoma odmislim vse ostale stvari in težave in se skoncentriram le na vaje in svoje telo; po vadbi sem bolj umirjena in pridem domov polna energije; všeč mi je sproščeno vzdušje ter izvajanje vaj na prostem; moje telo postaja bolj razgibano
S.S. iz Trzina

Ne vem ali je Fit joga našla mene ali jaz njo. Vsekakor izkušnja, ki me je prepričala v nadaljevanje tečaja, ki se prične jeseni. Sprva me je skrbelo, da bomo začeli z vajami, ki bodo pretežke oz. prenaporne. Ves strah je bil odveč, saj je Maja učiteljica, ki zadevo pelje počasi in od začetka. Ne pusti nam hitenja, opozarja in popravlja naše napake, nudi nam razlago posameznih vaj, da res vemo, kaj in zakaj to počnemo. Pri sebi opažam, da sem, odkar vadim jogo, veliko bolj mirna, sproščena, polna energije, lažje se znam tudi sama umiriti v posameznih stresnih situacijah. Priporočam vsakomur!
K.Z. iz Domžal

Seveda vabljeni tudi drugi, dokler nam vreme še dopušča ta luksuz, da vadimo zunaj in še ni treba plačevati stroškov najema prostorov!


Marsy, Sprašuješ me o letošnjem razstrupljanju. Res nisem nič omenila. Letos so me okoliščine 'prisilile' v drugačen način čiščenja telesa; zaradi čustvenega stresa so se mi v ustih in celo v žrelu izpustile afte, tako da sadje in zelenjava nista prišla na moj jedilnik cela dva tedna. Že kar nekaj let nisem imela težav zaradi aft, navadno se mi je kakšna pojavila v času zaključevanja letnika, kar me je precej izčrpalo, saj nisem mogla jesti. Tokrat mi je tu resnično zelo koristil Herbalife, ker razen tekočine res ni šlo nič po grlu. Hudega mi zares ni bilo; preračunala sem si, koliko beljakovin moram zaužiti na dan, da mi ni pobiralo mišične mase, energije sem imela dovolj tudi za vse vadbe in vsak dan 6 uravnoteženih obrokov. Da sem pa dobra 2 kg maščobe odpravila, mi pa tudi nič ne škodi ;)
Poudarila bi seveda, da Herbalife ni namenjen temu, da povsem nadomesti svežo hrano, sploh zdaj, ko že lahko jemo zelenjavo z vrta. Predvsem so Herbalife izdelki namenjeni nadomeščanju obrokov, kadar nimamo časa. Ampak glede na okoliščine, je bila pa to odlična rešitev, da sem dobila hranila v tekoči hrani, ki mi ni povzročala bolečin.

Še GoldFish dolgujem odgovor ;)
Lepo, da je tokrat zmagala moja trma in ne tvoja in si si dopustila izkusiti praktičnost Herbalife prehrane tudi na dopustu 8-)
Tvoje 'poslovno' vprašanje je prav na mestu, saj najpogosteje dobimo sodelavce (poslovne partnerje) ravno na tak način. Bližnji opazijo, da je nekaj na tebi drugače in jih pritegne, ker zaupajo. Ti si itak že seznanjena z osnovami svetovanja iz lastnih izkušenj, saj si ga bila sama deležna, zato je začetek zelo spontan.
Prve predstavitve pomagam pripraviti in izpeljati jaz (oz. mentor). Ko pa se počutiš dovolj samostojno, pa prevzameš vajeti v svoje roke - če seveda želiš. Mislim pa, da je najbolje, da se o tem pogovoriva na kakšnem sestanku, da dorečeva podrobnosti. Vse se da, če se hoče :P

Maja
http://www.zdravje-zabava.com
MAJA
 
Prispevkov: 51
Pridružen: 10. okt 2009 19:52


Vrni se na Spletna knjiga pohval in pritožb

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron