Ne gre brez Herbalife?

Oglasite se vsi, ki imate kakršnokoli vprašanje o izdelkih, uporabi, učinkih ipd. K odgovarjanju toplo vabim vse tiste, ki iz lastnih izkušenj poznajo odgovore na zastavljena vprašanja.

Ne gre brez Herbalife?

OdgovorNapisal/-a Nikki » 31. jul 2011 14:38

Pozdravljena,
Zadnjič sem vaš avto videl v Poreču na in sem si zapomnil naslov internetne strani. Vse pohvale, stran je zanimiva in uporabna. Na raznih forumih človek prebere marsikaj in tudi jaz nisem (bil) pristaš Herbalajfa, me je pa po teli izkušnji začelo zanimati več. Sicer sem rekreativni športnik ampak vsako leto ko se v času dopusta lotim smučanja na vodi, imam v naslednjih dneh težave zaradi 'muskelfibra'. Na fitnesu mi je trener, ki dobro pozna Herbalife rekel, da naj probam z antioksidanti Rose Ox in mi je dal nekaj rumenih tablet z močnim okusom po rožmarinu. stvar je imela učinek, posledice smučanja na vodi niso bile tako grozne kot v prejšnjih sezonah, tega nisem pričakoval.
Zato vas sprašujem in prosim za iskren odgovor: videl sem, da vidva konzumirata Herbalife. Ali je to zgolj v reklamne namene ali dejansko mislita, da je takšna prehrana potrebna? Res je, da izgledata odlično. Ampak so za to res potrebni praški in tabletke?
Hvala za odgovor in lep pozdrav,
N.
Nikki
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 28. jul 2011 17:03

Re: Ne gre brez Herbalife?

OdgovorNapisal/-a tomaz » 01. avg 2011 15:03

Ja Nikki, poznamo občutek, ko po neki športni aktivnosti pričakujemo posledice, pa jih za spremembo ni :D .
Vsak fizični napor (sploh večji zaradi katerega čutimo bolečine) v telesu povzroči nastanek škodljivih prostih radikalov in RoseOx je prava stvar za preventivo.

Še odgovor na vprašanje ali je Herbalife prehrana dejansko potrebna: kakor za koga. Tisti, ki zna, zmore in utegne zaužiti vse, kar je treba, nima razloga, da bi posegal po katerihkoli dopolnilih k prehrani in nadomestkih obrokov. V najinem primeru bi bil odgovor vsekakor pritrdilen – potrebujeva dopolnila, da si vsak dan uravnoteživa prehrano. Pokazalo se je, da se zelo pozna, če telesu dlje časa nečesa primanjkuje: pa so bile alergije, utrujenost, nizek pritisk, slab imunski sistem in ne nazadnje tudi slabša fizična kondicija in količina telesne maščobe. Sploh se mi zdi smiselno to, da res ogromno prihraniva na času, ker si s Herbalifom vse tako poenostaviš. In meni je to bistvo. Upam, da sem bil dovolj jasen: nisem mnenja, da bi morali vsi nujno jesti Herbalife. Tisti ljudje, ki nimajo uravnotežene prehrane, pa naj bo to premalo obrokov, premalo vitaminov, vlaknin, mineralov, beljakovin, … (in to občutijo tudi v slabem počutju, imunskem sistemu, utrujenosti, prekomerni teži ipd.) pa bi vsekakor morali dopolniti svojo prehrano. In Herbalife je zgolj to – vzameš tisto, česar iz redne prehrane ne dobiš dovolj, da si jo uravnotežiš. Pri športu so pa sploh povečane potrebe po nekaterih snoveh in je še toliko teže ostajati v formi, če prehrana ni OK, seveda postaja z leti vse še toliko bolj očitno. Zase lahko trdim, da sem v boljši fizični pripravljenosti kot pred 10 leti, časa za šport imam pa sigurno manj. Upam, da si dobil odgovor na svoje vprašanje, ti pa priporočam še nekaj člankov z naše spletne strani, ki govorijo točno o tej temi:

1. »Mislim, da zaužijem dovolj vitaminov.« Mislite ali veste?
2. Dopolnila k prehrani DA ali NE?
3. Za koga je Herbalife?
tomaz
Administratorji strani
 
Prispevkov: 10
Pridružen: 03. sep 2009 22:07


Vrni se na Vprašanja in odgovori

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron