Z dopusta z manj telesne maščobe!

Če ste tudi vi med tistimi, ki uporabljate Herbalife dopolnila k prehrani, nam opišite, zakaj ste se odločili zanje, koliko časa jih uživate in kakšne učinke ter rezultate opažate.

Z dopusta z manj telesne maščobe!

OdgovorNapisal/-a Claudy » 31. okt 2010 14:04

Med jesenskimi počitnicami smo se družinsko odpravili v toplice in zgodilo se nam je nekaj, za kar smo bili do zdaj prepričani, da je nemogoče. Z možem sva prav ponosna nase in sva se odločila, da se pohvaliva na Majinem in Tomaževem forumu, saj sta onadva posredno 'kriva' za najino veselje.

Do danes je pri nas veljalo, da smo se s počtnic vračali 'lepo porejeni' in smo bili posledično še nekaj časa po dopustu prav slabe volje. Seveda, tam je na voljo precej dobrot, je se 2x ali 3x dnevno in takrat je lačen želodec, oči pa še bolj in meje ni. Oziroma je bil prag bolečine prenapolnjenega želodca... :oops:

Z možem si občasno kakšen Herbalife prigizek naročiva pri Maji in Tomažu. Preden smo šli v toplice, nam je Tomaž povedal, kako je na dopustu on z družino malice med glavnimi obroki praktično rešil s šejkom in beljakovinskimi ploščicami in so na ta način rešili težavo z izgubljanjem časa v iskanju trgovin za razne prigrizke.
Najprej se nama je zdelo dobesedno 'mimo', da bi nosili hrano s seboj v hotel. Ko sva pa pomislila, da dejansko za potešiti lakoto med kosilom in večerjo ponavadi kupimo kakšen čips, čokolado, krofe... Pa smo spakirali tudi Herbalife. :lol:

Res nam je prišel prav. Nič nismo bili lačni in verjetno kot posledica tega smo bili manj požrešni na kosilu in večerji. Z možem pa sva opazila, da so nama oblačila postala nekoliko 'prevelika'. Dejansko sva na dopustu shujšala! :o To smo danes potrdili tudi z meritvijo telesne maščobe, ki nama jo je opravil Tomaž.

Hvala Maja in Tomaž, ker sta nama dopovedala, kje so najine napake v prehrani. Zaradi vaju po svetu hodita dva bolj srečna človeka ;)
Claudy
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 06. jul 2010 22:02

Re: Z dopusta z manj telesne maščobe!

OdgovorNapisal/-a tomaz » 31. okt 2010 17:12

Hvala, da si nam podelila svojo izkušnjo. Kako enostavno je vzdrževat pravo težo :D . Pa še lačen ti ni treba biti!
tomaz
Administratorji strani
 
Prispevkov: 10
Pridružen: 03. sep 2009 22:07

Re: Z dopusta z manj telesne maščobe!

OdgovorNapisal/-a GoldFish » 27. maj 2012 10:09

jaz spadam med tiste cvetke, ki smo verjetno Maji popile kar precej živcev in ji s tem skrajšale življenje za nekaj dni...
Majo mi je predstavila soseda, ki je z Majinimi napotki in Herbalife prehrano uspešno shujšala.
Sklenila sem, da svoji mami za rojstni dan 'podarim' Majo, saj mama že celo življenje hujša. minilo eno leto, mami ima 14 kg manj, z Majo pa sta postali pravi prijateljici.
Ko mi je mama povedala, da sta Maja in Tomaž tudi na dopust nesla s sabo Herbalife, se mi je zdelo to prav zares skrajno neumno. tukaj na forumu sem prebrala, da celo nista edina. tudi Prijatelj, ki je šel za dalj časa v Ameriko, je tudi rekel, da je tam večinoma jedel Herbalife in mu ni bilo treba komplicirati, kje bo našel kak zdrav obrok.

Mislila sem si, da ste vsi malo čez les. Itak je najlažje kritizirat tiste, ki so zadovoljni sami s sabo, sam pa ne moreš biti.

Ampak ko sem letos v začetku marca kot vsako leto načrtovala, kako bom do dopusta shujšala da bom sploh upala na plažo v kopalkah, sem se močno spomnila tudi tega, da se prav vsako leto na dopustu poredim nazaj. Moja vitka in energije polna mama me je pregovorila, da sem požrla svoj ponos in prosila Majo, naj mi pove, kaj delam narobe.

pričakovala sem, da me bo skritizirala, vzvišeno očitala, kako da česa ne vem, kakšne trapaste napake delam itd. Všeč mi je bilo, ker tega ni bilo in ni bila vsiljiva. Za nekaj stvari, ki kao niso bilo OK, sem bila skeptična in sem rekla, da tega ne mislim spremeniti, ker sem tako navajena. Zelo mi je bil všeč njen miren komentar: »Razmisli, kaj te na tebi moti. To je posledica tvojega načina življenja. Če ničesar ne spremeniš, se ne bo nič spremenilo. Odločit se moraš pa sama. « Zvenelo je logično.

Sprejela sem njen načrt sprememb. Zdaj smo se vrnili s počitnic v toplih krajih. Do dopusta sem shujšala 8 kg (3 meseci). in tudi jaz sem vzela s sabo Herbalife!
Zarečenega kruha se največ poje... Res je bilo fino; ni bilo treba tuhtati, kaj bo za zajtrk in iskati po trgovinah junk malice, ko si že čisto sestradan in poješ čisto preveč 'svinjarije'. In prvič se tudi jaz na morju nisem zredila. In tudi moj načrt hujšanja se na dopustu ni podrl.

Začelo se je dogajati, da me večkrat kdo vpraša, kaj se dogaja z mano, saj izgledam bolje. tudi mama pravi, da ljudi zanima. Ali bi se lahko dogovorili za kakšno predstavitev pri nas doma in da bi morda še midve z mamo imeli kakšen plus od tega? Samo preverjam - poskusiti ni greh

Hvala za pomoč in odgovor
GoldFish
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 06. jul 2010 22:26


Vrni se na Izpovedi uporabnikov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron