Samozdravljenje

Ste prebrali kakšno knjigo, ki vas je navdušila in vam pomagala v kakršnemkoli smislu? Priporočite jo tudi nam.

Moderatorji: MAJA, Marsy

Samozdravljenje

OdgovorNapisal/-a spletna ptica » 27. nov 2015 10:56

Knjiga
Samozdravljenje
Metode za revitalizacijo in zdravljenje telesa, čustev, razuma in duše
Christian D. Larson

Mogoče se vse premalo ljudi zaveda, da se v vsakem izmed nas skriva večini prikrita sposobnost samozdravljenja. A ker mnogi ne zmorejo zavestno sprožiti delovanja teh sil, nam avtor knjige predstavi kar nekaj načinov, kako si lahko dokaj enostavno pomagamo z lastnimi močmi.
Avtor ne predstavi le metod, zakonitosti in načinov samozdravljenja, oziroma nam ne pomaga le pri okrevanju fizičnega telesa po bolezni, temveč seznani bralca tudi z ustreznimi načini poglobljenega zdravljenja in razvijanja čustvenega, razumskega in duševnega dela njegove celovite osebnosti.
Med drugim so predstavljene metode in načini, kako se dobro oskrbeti z vitalno energijo, kako vzpostaviti duševno ravnovesje, kako in s čim pravzaprav hraniti telo in razum, kako krepiti voljo in koncentracijo, kako se resnično dobro notranje sprostiti ter kako ustvariti in uresničiti vse tisto, kar si človek želi dobrega.
Teh metod in tehnik so se učili in jih uporabljali prenekateri znani in manj znani posamezniki, znanstveniki, običajni ljudje, osebje v bolnišnicah, bolniki, učitelji, učenci in celo trenerji.

Larson je bil zelo plodovit avtor knjig s praktičnimi, intelektualnimi, metafizičnimi in zdravstvenimi vsebinami. Verjel je, da so v ljudeh skriti izjemni potenciali, ki jih s pravim pristopom lahko prebudijo in uporabijo v svoje dobro in v dobro skupnosti, v kateri živé.
spletna ptica
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 27. nov 2015 10:51

Vrni se na Priporočamo branje

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron