Opisi vadb

FIT JOGA

S fit jogo postanemo fit: povečamo gibljivost in moč, se sprostimo, umirimo in spodbudimo pretok energije ter aktiviramo energijske centre. Poleg vadbe izvajamo dihalne vaje, energijske vaje in meditacije. Z redno vadbo hitro spoznamo moč okrepljenega telesa; večja gibljivost, lepše oblikovana postava postane bolj opazna tudi zaradi pravilne drže, samozavestnega koraka in popolnih gibov. Kdor želi, se lahko priključi dodatnim aktivnostim, ki Fit Jogo še oplemenitijo.
Več...

CROSS FIT 1 in 2

Trening Cross Fit je skupinski fitnes kondicijski program. Izboljša moč in vzdržljivost vseh mišičnih skupin. Primeren je za vse; moške in ženske, začetnike in vadeče v izvrstni fizični pripravljenosti.
Več...

POWER PUMP

Vadba, ki omogoča hiter in varen način oblikovanja telesa, saj znatno pospeši porabo maščob. Primerna za vsakogar ne glede na spol, starost ali fizično pripravljenost.
Več...

Fit Girls Only

Vse ostalo je zgolj ogrevanje! F.G.O. je intenziven trening za dame. Vadba ni primerna za začetnice.
Več...

GONG JOGA

Zvoki gonga povečajo in pospešijo vse učinke joge, ki blagodejno vplivajo na naše telo, um in duha.
Več...

NIRVANA

Ura sprostilnih dihalnih tehnik v poeziji gibanja. Izjemni učinki na vseh področjih: moč, gibljivost, umiritev, kvalitetno dihanje. Tehnike podprte z znanstvenimi dognanji in dokazi v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki.
Več...

SIX PACK TRAINING

Intenzivni funkcionalni kondicijski trening za moške
Več...

STEP CROSS

Pestra intenzivna vadba, kjer se toliko dogaja, da je še prehitro pri koncu.
Več...

YOGA HARMONY

Yoga Harmony nam omogoči, da za 60 minut pozabimo na vse težave in svet okoli sebe ter ustavimo čas. Tako se ponovno srečamo sami s seboj ob prijetni vadbi, dihalnih vajah in vodenem sproščanju.
Več...

POWER JOGA

Power Joga je vadba v manjši skupini, pri kateri položaje joge in vaje pilatesa popestrimo z uporabo športnih rekvizitov: elastični trakovi, velike in majhne žoge, obroči, TRX
Več...

VIBRACIJSKA VADBA

Trening na vibracijski plošči je zelo učinkovit, saj zaradi vibracij telo aktivira več mišic s povečano aktivacijo mišičnih vlaken. Napredek je hitrejši, za vadbo potrebujemo manj časa.
Več...

PRAVLJIČNA JOGA

NOVO! Letos prvič pripravljamo tečaj joge za otroke (5-7 let). Z malčki bomo spoznavali jogijske asane prek motivacijskih pravljic. Naučili se bomo dihalnih vaj in se spoznavali s tehnikami meditacije. Naše urice bodo razgibane, umirjene in ustvarjalne. Vpis omejen na 8 vadečih.
Več...

Uteži da ali ne? DA!

Vadba z utežmi je zelo priporočljiva, pa vendarle bolj priljubljena pri moških kot pri ženskah. Ta stereotip bi radi spremenili, saj ima pravilno načrtovan trening z utežmi izjemne ugodne učinke na telo. To smo v centru zdravja in zabave letos tudi dokazali. Preverite, morda boste presenečeni.
Več...