CENTER ZDRAVJA IN ZABAVE

Izjava

IZJAVA O NEPREVZEMANJU ODGOVORNOSTI oz. ZAVRNITVI JAMSTVA

Vse informacije in storitve na straneh Zdravje je zabavno so zgolj informativnega značaja. Nikakor niso mišljene kot nadomestilo za nasvete osebnega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja. Prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč in zdravstveno oskrbo.
 
Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na teh spletnih straneh niso zdravila in niso namenjeni zdravljenju. Opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave. V primeru uživanja zdravil in drugih prehranskih dopolnil se pred kombiniranjem le-teh posvetujete s svojim zdravnikom.
Nimamo informacij o negativnih stranskih učinkih, kadar uporabnik dosledno sledi navodilom. Vendar to ne pomeni, da ne boste doživeli stranskih učinkov. Prosimo, da se pred pričetkom kateregakoli programa posvetujete s svojim zdravnikom.
 
Avtorji prispevkov na spletni strani ne dajemo jamstva glede točnosti podatkov iz navedenih virov. Bralec je dolžan sam preveriti in oceniti informacije. Po potrebi se posvetujte s specialistom.
 
Iz navedenih razlogov ne prevzemamo odgovornosti za posledice vašega ravnanja in odločitev ter morebitno kakršnokoli iz tega izhajajočo škodo.
 
Zdrava pamet naj bo vaše glavno vodilo.
ZA SVOJE ZDRAVJE STE ODGOVORNI SAMI.