Naša vizija

NAŠA VIZIJA

Ideja za ustanovitev centra zdravja in zabave je zorela daljše časovno obdobje. Pravzaprav se je in se še vedno razvija skupaj z nama, vodjema centra: Majo Sršen in Tomažem Vrhovnikom.
 
Najina vizija je ustvariti center, kjer lahko na enem mestu posameznik in celotna njegova družina dobi popolnoma vse, kar potrebuje za zdravje in zadovoljno življenje. V naši ponudbi lahko vsak izbere področje, pri katerem potrebuje pomoč, spodbudo, vodenje ali zgolj druženje in sprostitev. Že zdaj je naša ponudba obširna, vendar še ni dokončna:
 
STROKOVNO VODENA VADBA
V centru zdravja in zabave ponujamo aktivnosti za celo družino in vse generacije. Predlagamo vam ustrezno izbiro vadbe in vas strokovno vodimo, da je vadba zares učinkovita, predvsem pa varna. Več o vadbah...
 
PREHRANA
Pravilna prehrana je izjemno pomembno področje, saj v veliki meri vpliva na kvaliteto življenja. Naši člani prejmejo veliko informacij o prehrani kar mimogrede na vadbah, delavnicah ali terapijah. Načrtno o prehrani pa spregovorimo na preventivnem bioresonančnem pregledu delovanja telesa in na predavanjih o prehrani, ki jih organiziramo enkrat mesečno in so letošnja novost.
 
PREVENTIVNO DELOVANJE in SVETOVANJE
V centru zdravja in zabave izvajamo brezplačne preventivne bioresonančne preglede, kjer oseba izve mnogo informacij o stanju svojega telesa; delovanje posameznih organov, stanje ožilja, nivo vitaminov in mineralov, morebitna vsebnost težkih kovin, sevanj in strupenih snovi, zakisanost in mnogo več (tukaj lahko preberete več). Pregled je odlična priložnost za preventivo, saj s temi informacijami lahko preprečite mnoge težave ali pa se odločite za pregled pri zdravniku, še preden se pojavijo hudi simptomi.
 
NARAVNE METODE ZDRAVLJENJA 
Naše telo ima močne sposobnosti samozdravljenja. Z današnjim načinom življenja marsikomu te sposobnosti oslabijo, zato se soočajo z različnimi težavami. V centru zdravja in zabave načrtujemo pestro ponudbo naravnih zdravilskih metod, s katerimi obnovimo samozdravilne sposobnosti telesa. Letos se lahko naročite na reiki terapijorefleksno masažo stopal, kitajska masaža tui-na, klasična oz. švedska masaža, anticelulitna terapija, aromaterapija (uporaba eteričnih olj). 
 
OSEBNA in DUHOVNA RAST
Zelo pomembno področje, ki je celo ključnega pomena za uspešno in zadovoljno življenje. Žal nas tega niso naučili v šoli. Zaradi nevednosti oz. pomanjkanja veščin ima mnogo ljudi napačen pogled na življenje. Tako si uničujejo zdravje in partnerske odnose. Menijo, da so žrtev okoliščin. Ker druge krivijo za svoje nezadovoljstvo, s tem prelagajo vso odgovornost za svojo nesrečo na druge. V centru zdravja in zabave organiziramo tedenska srečanja, na katerih se veliko pogovarjamo, učimo različnih vaj in tehnik, ki učinkovito vplivajo na kvaliteto življenja.
 
PRISTEN OSEBNI ODNOS, ZABAVA, SPODBUDA in POZITIVNA NARAVNANOST
Danes v vsej naglici, potrošniško usmerjeni družbi in popularizaciji družabnih omrežij mnogi pogrešajo iskren osebni odnos. Vsi iščemo okolje, kjer posameznik ni le številka, temveč je sprejet kot človek z vsem spoštovanjem v pravem pomenu besede. Pomemben cilj naše vizije je, da naše stranke začutijo, da smo mi tukaj zaradi njih in ne oni zaradi nas. Kar navadili smo se že, da se začetni uradni odnos hitro otopli, vikanja praktično ne poznamo, saj nas kmalu prične motiti in vsakega novega člana tastari z veseljem sprejmejo v svojo družbo. Pri nas zorijo prijateljstva, kar se opazi na vseh vadbah, saj se začuti sprememba energije in razpoloženja, kadarkoli se zberemo.
 
UMIRITEV, MEDITACIJA
Danes, ko smo z vseh koncev zasipani z informacijami in ko so naše misli razpršene na mnogo področij (multitasking miselnost), je sposobnost umiritve in sprostitve izjemnega pomena. Ker so naši možgani preobremenjeni, se to odraža na slabšem spanju, zbujamo se utrujeni, postanemo raztreseni in začnemo pozabljati. V centru zdravja in zabave se učimo sproščanja z različnimi tehnikami meditacije, ko se odklopimo od vseh begajočih misli in skrbi.
 
  

Povzetek naše vizije v nekaj besedah:

 

POMAGAMO VAM, DA SE ZAČNETE CENITI in SE (PONOVNO) ZAJUBITE V ŽIVLJENJE.
 
 center zdravja in zabave