CENTER ZDRAVJA IN ZABAVE

Švedska oz. klasična masaža

Švedska ali klasična masaža ima veliko blagodejnih učinkov na telo in si jo veliko ljudi redno privošči, saj sprošča, pomirja, sprosti zakrčene mišice, spodbudi krvni obtok in s tem izboljša presnovo. Več informacij lahko dobite v prispevku o masaži.

Naše stranke masažo pohvalijo:

 

Kot pogosta uporabnica masaž po številnih salonih sem z veseljem sprejela povabilo na masažo. Priznam, da od masaže nisem veliko pričakovala. Če ne drugega, bom vsaj eno uro ležala v miru, Maja pa me bo "božala". Ampak sem že v prvi minuti videla, da drobna Maja v sebi skriva ogromno masažnega potenciala in prekaša marsikaterega maserja z več izkušnjami. Ura masaže je ob prijetnem klepetu prehitro minila, moje telo pa je bilo odpravljeno vseh tegob in prijetno osveženo. Zagotovo k Maji še pridem, saj mi veliko pomeni tudi prijetno domače vzdušje, v katerem je masaža potekala. (Lahko tekst tudi spremeniš, ampak jaz ne odstopam od mnenja da si TOP!  )   -Tina
 
 
 
Maja, hvala za super masažo. Moje počutje je odlično. Noge so bile odlično pripravljene za tek, lahkotne. Za moj uspeh na maratonu si kriva tudi ti.