CENTER ZDRAVJA IN ZABAVE

Presenečeni nad ujemanjem rezultatov in počutja

"Kako je to naprava lahko uganila?!" pogosto sprašujejo ljudje med pregledom.

Naprava ne ugiba. Le sporoči nam, kako je z biološkim ravnovesjem v našem telesu. Ko spoznamo vzrok, znamo odpraviti tudi težavo. 

Zakisanost
Na pregled sem prišla zaradi kronične utrujenosti. Po pričakovanju je aparat potrdil zakisanost telesa. Vprašala sem tudi za pomoč glede čustvene preobčutljivosti, ki me je pripeljala do tega stanja. Prijazna svetovalka mi je dala obilico nasvetov in mi za pomiritev priporočila Cyracos iz melise, ki ima zares močan učinek. Zdaj končno celo noč prespim, kar se zelo pozna pri počutju. Po 4 letih sem končno našla tudi rešitev za bradavico na podplatu; po samo 3 dneh mazanja z naravno kremo Active Balm je bradavica dobesedno odpadla. 
 
Sevanja
Analizator je pokazal, da sem preveč izpostavljen elektromagnetnemu sevanju (dejansko ves dan tičim pri računalniku in veliko uporabljam telefon). Odločil sem se preizkusitii Bioprotektor za zaščito pred sevanji. Na kontroli čez mesec dni odstopanj ni bilo več. Nato sem se odločil še za mesečno kuro čiščenja črevesja, saj moja prebava ni bila v redu. 
Omenil bi še, kako hvaležen sem, da obstajajo popolnoma naravni prehranski dodatki, ki neverjetno zmanjšajo vpliv stresa na človeka. Odkar moja draga uživa priporočeni Relax, jo stresne okoliščine ne podrejo, temveč jih preprosto 'vrže čez ramo'. To se občutno pozna pri njenem razpoloženju, nivoju energije in koncentraciji.
 
Koža, alergije
Velike težave sem imel z alergijami, nečisto kožo in želodcem, zato sem jemal mnogo različnih zdravil. Šel sem na bioresonančni test. Najprej so mi svetovali, naj prečistim črevesje in podprem imunski sistem. Napotke sem upošteval in moje počutje se je izboljšalo. Po treh mesecih na pregledu ni bilo več odstopanj in tudi zdravila sem opustil. 
 
Stres
Hud stres mi je povzročil veliko zdravstvenih težav. Ponavljala so se mi huda vnetja ušes, oči so me pekle, dobila sem žolčne kamne, imela sem prebavne težave, bila sem nenehno napihnjena in v telesu mi je zastajala voda. Najbolj sem trpela zaradi nespečnosti. Na predlog prijateljice sem šla na bioresonančni pregled. Predlagal mi je razstrupljanje telesa in zeliščni Relax za pomiritev. Med čiščenjem je voda iz telesa opazno odtekala. S kremo Aktiv Balm sem mazala ušesa in ven je pritekel gnoj. Otekam ne več, pridobila sem energijo. Včasih spim že celo noč. Moje počutje je že zdaj 80% boljše. 
 
Utrujenost, vnetja, razstrupljanje
Boleham za fibromialgijo in luskavico, ki se je pojavila tudi že na obrazu. Pojavljati so se mi začela vnetja; predvsem na rodilih in dlesnih. Najbolj neprijetna težava je bila utrujenost. Izvedela sem za bioresonančni pregled in sem se naročila. Svetovali so mi razstrupljanje telesa in naravno zobno pasto za nego in masiranje dlesni. Prvi dnevi razstrupljanja so bili naporni. Ko je reakcija pojenjala, so se ublažile tudi težave. Izginila je napihnjenost, luskavica se je umaknila z obraza, vnetij nimam več. Najbolj vesela sem, da nisem več utrujena. Počutim se dobro. 
 
Stres in kronična utrujenost
Ko sem prišla na preventivni pregled, je bilo moje počutje zelo slabo. Bila sem kronično utrujena, pod hudim stresom in nisem našla izhoda. Tudi analiza je potrdila velik vpliv stresa na organizem in mnogo odstopanj rezultatov od zdravih vrednosti. Priporočili so mi nekaj naravnih prehranskih dopolnil za pomiritev in razstrupljanje telesa ter podporo imunskemu sistemu. V kratkem času sem občutila spremembe in tudi moja družina je opazila, da nisem več razdražljiva. Lažje sem opravljala obveznosti, bolje sem spala, zato se je telo lahko regeneriralo, Tudi v službi zdaj lažje shajam.
 
Imunski sistem
Pred štirimi leti sem se znašla v težkih življenjskih okoliščinah. Zdravje mi je začelo pešati. Medicina ni našla pojasnila, kaj se dogaja z menoj. Pred časom so se pokazale težave s trebušno slinavko. Med zdravljenjem sem veliko izgubila na telesni teži. Želela sem pridobiti izgubljene kilograme in po naključju dobila informacijo o preventivnih analizah. Izvedela sem, kaj je sploh z menoj narobe - kje so odstopanja od zdravih mej. Povedali so mi, točno kateri vitamini, minerali in ostale pomembne snovi mi manjkajo. Predlagali so mi načrt terapij. Moje počutje se je izboljšalo in pridobila sem nazaj svoje kilograme. In to na naraven način. 
 
Nespečnost in sevanje
Moja hčerka je imela hude težave s prebavo, nespečnostjo in utrujenostjo. Iz svoje postelje je hodila spat drugam. Ko smo prišli na brezplačno analizo, so ugotovili, da je pod škodljivim vplivom elektromagnetnega sevanja. Predlagali so nam bioprotector za zaščito proti sevanju. Sprva temu nisem najbolj verjela, vendar bi za hčerko naredila vse. Že prvo noč je Tina celo noč prespala v svoji postelji. Ni več tako utrujena, kar se najbolj pozna pri šolskem uspehu in razpoloženju. Na kontrolnem pregledu se vpliv sevanja na telo ni več zaznal. 
 
 
Takšnih in podobnih izkušenj je vsak dan več.
Prijazno vas vabimo, da tudi sami izkusite bioresonančno analizo. 
Naročite se lahko s sporočilom na elektronski naslov:
zdravje.zabava@gmail.com