CENTER ZDRAVJA IN ZABAVE

Sladkosnedi

Zaradi stresnega vsakdana, nenehnega hitenja in vedno večjih obveznosti mnogi ljudje zapadejo v začarani krog nepravilnega prehranjevanja, kjer izstopa nenadzorovana želja po sladkem. Vsi vemo, da je tak način neustrezen, vendar je izjemno težko prenehati. Ko je človek v bolj občutljivi fazi, enostavno ne zmore. Pa vendar je mogoče. 
 
DIANA, srednješolka
Ko sem začela s predpisanim programom prehrane, se mi je prvi dan zdelo, da sem ves dan samo jedla. Ko sem malo razmislila, se mi zdi, da je to ok, saj nisem bila nikol lačna pa tud ful sita ne. Sem se pa mogla it nujno drug dan zjutraj zvagat, saj sem si mislila, da bom mela sigurno več kg, ker skos neki jem. Pa imam 1kg manj - lepo ne?
 
 
KRISTINA, mlada mamica
Sem zelo zadovoljna s programom in s šejkom. Naši piškoti so zdržali cel teden, sem si vsak dan samo kakega privoščila .  Še moj dragi si shake sem pa tja včasih pripravi, se dobro počuti po njem. Tako da je moje mnenje pozitivno, sem kar vesela da sem se odločila da preverim tudi Herbalife.
 
 
BARBARA, 33 let
Uravnotežena prehrana mi pomaga pri prebavi, pa tudi manj sem lačna, manj pojem. Šejk je okusen. Meni je bistveno samo to, da zvečer ne jem več kot nora, kar sem prej počela. Tako da sem zadovoljna tudi z jedilnikom, ki sem ga prejela in mislim, da se ga bom lahko držala.
 
 
Potrebujete tudi vi nasvet, kako uravnati krvni sladkor in umiriti potrebo po sladkem?
Oglasite se nam na elektronski naslov:
zdravje.zabava@gmail.com