CENTER ZDRAVJA IN ZABAVE

Sprostitev potrebujemo prav vsi

SKUPAJ SMO USTAVILI ČAS IN SE UGLASILI NA PRAVO FREKVENCO

Zvok gongov mi je bil noro dober (čeprav me je hitro odneslo in se večine ne spomnim wink

 

Rada pohvalila včerajšnjo sprostitev po jogi, ki mi je bila zelo všeč, celo bolj kot joga nidraJaz sem definitivno za gong fit jogo!

 

Včerajšnja GONG KOPEL je bila super.  Doma sem zaspala "kot ubita" in to od trenutka, ko sem legla v posteljo do jutra. In to brez vmesnega prebujanja (kar ni običajno). Že včeraj po gongu sem se počutila globoko sproščena, ... izjemno lahkotna, pomirjena, ... res top. Med sproščanjem sem v nekem trenutku doživela obcutek, kot da je nek val odplavil odvečno breme iz telesa,... občutek je bil prijeten. Zdaj zjutraj grem zlahka v nov dan, ... saj me je tale globok spanec res prerodil.

 

Hvala ti Maja za to izjemno novost in predvsem celostno predstavitev delovanja gonga. Prebrala sem vse, kar si nam poslala. Meni namreč veliko pomeni, da poznam in razumem tudi, "kako deluje".  Pa naj gre za vpliv vaje na mišično skupino, način dihanja, ali vibriranje zvoka!
Vsekakor bi se rada udelezevala mesečnih sproščanj z gongom, morda kdaj tudi meditacij.
 
Maja, čestitke za pogum, da vnašaš novosti v vajin Center. In za ves trud, ki ga vlagaš, da potem nam to tako prijetno, strokovno in predvsem s srcem predstaviš.
 
Ko sem zaprla oči ob zvokih gonga (po vseh uvodnih vajah), se mi je malo bliskalo pod vekami. Malo kasneje me je zmrazilo po rokah; kurja polt. Naenkrat je vse postalo popolnoma temno in jaz sem odplavala s prijetnimi občutki. Počutila sem se, kot da sem nekje v hribih in voham svež gorski zrak. V obraz mi je postalo hladno. Čutila sem, kako mi glasba vibrira po koži - predvsem v rokah in zgornjem delu trupa. Skratka super! Na koncu so mi bili zvoki zvončkov čist TOP za zaključek. Kot v pravljici, čarobno! Ko sem prispela domov sem bila precej utrujena (sicer verjetno posledica tudi predhodnega treninga) in spala sem zelo zelo dobro. Sem navdušena in naslednjič pridem.

Maja, midva sva danes kot rožici: popolnoma umirjena, skulirana, polna energije, smeha laughing. Predvsem ta mirnost je tista, ki je tako zelo prijetna in me obenem polni. Hvala res se enkrat, bilo je čudoooovitoooo innocent! Jaz sem se zjutraj dobro uro prej kot ponavadi zbudila; sicer zaspana, ampak je energija zrasla in ni poniknila tudi po službi.  A lahko še?  Preverim termine, ki si jih razpisala in se ti javim. 

HVALA Maja, bilo mi je super, kolegici tudi in sva pripravljeni za ponovitev in nadaljevanje.
Jaz sem spala čudovito, spremljam svoje telo in vem, kako sprejema gonge. Da se prepustim, da potuje zvok po njem in se umirim. Meni prija še močnejši ton. Hvala Maja, kar tako naprej.
 
 
Zdaj lahko potrdim pri polnem zavedanju, da je bilo res enkratno! Nikoli prej nisem slišala gonga. Počutila sem se umirjeno in sproščeno. Tisti večer je bil tudi spanec izredno globok. Opazila sem spremembo, da se od srede naprej vsak dan kar precej natančno spominjam sanj, kajti ponavadi jih že pozabim, ko vstanem s postelje. Dejstvo je, da glasba zdravi. Zagotovo gong kot izjemno lepo in enkratno glasbilo prispeva k boljšemu duševnemu in fizičnemu počutju. Delo na preventivi je potrebno, tudi na tak način! Tudi sam princip vaj, pozdrav soncu, dihalne vaje in nato gong je zelo lepa in pametna razvrstitev. Rada bi se udeležila teh mesečnih dogodkov meditacije in sproščanja ter uvodnega predavanja na to temo in bi za začetek zakupila paket 10 obiskov.
 
Radovedno sem čakala, kdaj bodo vsi ti pridobljeni pozitivni učinki od srede popustili. Naslednji dan sem se namreč počutila fantastično, kar je trajalo prav do konca vikenda. Seansa  z gongi je na mene vplivala zelo zelo pozitivno; sem že bila na gongih, pa sem imela drugačne občutke, vendar končni efekt pri tebi je bil res izjemen. Spanje je bilo zelo dobro - se ne spomnim, kdaj sem nazadnje tako dobro spala ter se zbudila spočita in sveža. Glava me je nehala boleti - me je pa bolela ves teden. In toliko energije kot sem jo imela čez dan, vse te dni, je nisem imela že dolgo.Tako, da sem imela kljub deževnemu vremenu in polni hiši bolnikov zelo svetle dneve. Prijavila bi se na vseh 20 terminov: gongi in meditacija.
 
 
Bilo je krasno in bi še kar uživala... Noč po dogodku sem spala zelo dobro in še vedno dobro spim. Prejšnje noči sem se prebujala - zjutraj bi pa podaljševala spanec do 9. ure! Moram si še ogledati informacije, kdaj so planirana naslednja srečanja, saj sem resnično zainteresirana za redno udeležbo.
 
Sproščanje z gongom po jogi mi je bilo super. Se vidi in čuti, da si predana in da delaš to z veseljem, ustvariš posebno energijo, da vsi radi pridemo na tvoje ure. 
 
 
 
Bi se nam pridružili tudi vi in z nami delil podobne umirjene občutke?
Pišite nam na zdravje.zabava@gmail.com in rezervirajte svoje mesto. 
Nekaj informacij o delovanju in učinkih terapevtskih glasbil
smo pripravili na naši na spletni strani.
 
PRIJAZNO VABLJENI!