CENTER ZDRAVJA IN ZABAVE

Vizija

Vizijo je težko ubesediti. Najbolje jo boste začutili, če nas obiščete.

Ideja za ustanovitev Centra zdravja in zabave je zorela daljše časovno obdobje. Pravzaprav se še vedno razvija skupaj z nama, vodjema centra: Majo Sršen in Tomažem Vrhovnikom.

Najina vizija je ustvariti center, kjer lahko na enem mestu posameznik in njegova celotna družina dobi popolnoma vse, kar potrebuje za zdravje in zadovoljno življenje. V naši ponudbi lahko vsak izbere področje, pri katerem potrebuje pomoč, spodbudo, vodenje ali zgolj druženje in sprostitev. Že zdaj je naša ponudba obširna, vendar še ni dokončna.

STROKOVNO VODENA VADBA

V Centru zdravja in zabave ponujamo aktivnosti za celo družino in vse generacije. Predlagamo vam ustrezno izbiro vadbe in vas strokovno vodimo, da je vadba zares učinkovita, predvsem pa varna. Več o vadbah...

PREHRANA

Pravilna prehrana je izjemno pomembno področje, saj v veliki meri vpliva na kvaliteto življenja. Naši člani prejmejo veliko informacij o prehrani kar mimogrede na vadbah, delavnicah ali terapijah. Načrtno o prehrani pa spregovorimo na preventivnem bioresonančnem pregledu delovanja telesa in na predavanjih, ki jih organiziramo enkrat mesečno.

PREVENTIVNO DELOVANJE in SVETOVANJE

V Centru zdravja in zabave v sodelovanju s podjetjem BioStile izvajamo preventivne bioresonančne preglede. Tu oseba izve mnogo informacij o stanju svojega telesa; delovanje posameznih organov, stanje ožilja, nivo vitaminov in mineralov, morebitna prisotnost težkih kovin, sevanj in strupenih snovi, zakisanost in mnogo več (več informacij). Pregled je odlična priložnost za preventivo, saj s temi informacijami lahko preprečite mnoge težave ali pa se odločite za pregled pri zdravniku, še preden se pojavijo neprijetni simptomi.

NARAVNE METODE ZDRAVLJENJA

Naše telo ima močne sposobnosti samozdravljenja. Z današnjim načinom življenja mnogim te sposobnosti oslabijo, zato se soočajo z različnimi težavami. V Centru zdravja in zabave načrtujemo pestro ponudbo naravnih zdravilskih metod, s katerimi obnovimo samozdravilne sposobnosti telesa. Lahko naročite na: chi well pointer terapijo, reiki terapijo, športno masažo, refleksno masažo stopal, kitajsko masažo tui-na, klasično oz. švedsko masažo, anticelulitno terapijo, aromaterapijo (uporaba eteričnih olj) in zvočno terapijo (globoka umiritev ob zvokih terapevtskih glasbil).

OSEBNA in DUHOVNA RAST

Zelo pomembno področje, ki je ključnega pomena za uspešno in zadovoljno življenje. Žal nas tega niso naučili v šoli. Zaradi nevednosti oz. pomanjkanja veščin ima mnogo ljudi napačen pogled na življenje. Tako si uničujejo zdravje in partnerske odnose. Menijo, da so žrtev okoliščin. Ker druge krivijo za svoje nezadovoljstvo, s tem prelagajo vso odgovornost za svojo nesrečo na druge. V centru zdravja in zabave organiziramo srečanja, na katerih se veliko pogovarjamo, učimo različnih vaj in tehnik, ki učinkovito vplivajo na kvaliteto življenja.

PRISTEN OSEBNI ODNOS, ZABAVA, SPODBUDA in POZITIVNA NARAVNANOST

Danes v vsej naglici, potrošniško usmerjeni družbi in popularizaciji družabnih omrežij mnogi pogrešajo iskren osebni odnos. Vsi iščemo okolje, kjer posameznik ni le številka, temveč je sprejet kot človek z vsem spoštovanjem v pravem pomenu besede. Pomemben cilj naše vizije je, da naše stranke začutijo, da smo mi tukaj zaradi njih in ne oni zaradi nas. Kar navadili smo se že, da se začetni uradni odnos hitro otopli, vikanja praktično ne poznamo, saj nas kmalu prične motiti in vsakega novega člana tastari z veseljem sprejmejo v svojo družbo. Pri nas zorijo prijateljstva, kar se opazi na vseh vadbah, saj se začuti sprememba energije in razpoloženja, kadarkoli se zberemo. Naši člani svoje dobro počutje in hvaležnost pogosto izrazijo: vtisi članov

UMIRITEV, MEDITACIJA

Dandanes smo z vseh koncev zasipani z informacijami, nenehno hitimo, naše misli razpršene na mnogo področij (multitasking miselnost). V tako stresnih razmerah je sposobnost umiritve in sprostitve izjemnega pomena. Ker so naši možgani preobremenjeni, se to odraža na slabšem spanju, prebujamo se utrujeni, postanemo raztreseni in začnemo pozabljati, razpoloženje prične nihati. V centru zdravja in zabave se učimo različnih tehnik sproščanja in meditacije, da lahko se odklopimo od vseh begajočih misli in skrbi ter smo preprosto tukaj in zdaj. Zase.