CENTER ZDRAVJA IN ZABAVE

Opis programa za dvig kakovosti življenja

Smisel življenja je živeti s smislom. 

Vizija Centra Zdravja in Zabave je, da članom ponudimo pomoč pri napredku prav na vseh področjih, ki vplivajo na kvaliteto življenja. Največjo težo pri tem zagotovo nosita osebni in duhovni razvoj. Naši člani so naša srečanja poimenovali kar ŠOLA ZA DVIG KVALITETE ŽIVLJENJA. Zdaj vstopamo v tretje leto naših predavanj, praktičnih delavnic in vodenih meditacij. Srečujemo se enkrat mesečno. Najbolj zagreti smo pa v stiku tudi med tem časom in se podpiramo ter spodbujamo, da je naš napredek še lažji, hitrejši in boljši. Vsaka tema, ki se je dotaknemo, je vedno podkrepljena tudi z znanstvenimi dokazi, tako da razbijemo še morebitne zadnje dvome o pomembnosti znanj in tehnik, ki jih spoznavamo. Največ povedo besede naši udeležencev:

Letošnje leto je zame res nepozabno, predvsem zaradi tebe, saj sem naredila en pozitiven korak k boljšemu življenju; seveda zaradi predavanj, ki se jih vedno ful veselim.

Ne meri svoje vrednosti glede na druge ljudi. Vsako sekundo, ko misliš na sanje drugega, odtrgaš od svojih sanj. 

Maja, navdušena sem bila nad vsako tvojo delavnico, ki sem se je udeležila. Vsaka mi je dala nekaj drugega. Včeraj je bil super večer. Počutim se odlično, umirjeno, sproščeno. Hvala za vse, kar nam daješ. Sem tudi pri sebi ugotovila napredek. Opazila sem, kako z lahkoto sprejemam nova znanja, se veselim vsakršnega napredka in ob vsem tem čutim izjemno hvaležnost in radost. Hvala ti še 100x, ker deliš vse to znanje in dobre vibracije z nami.  Gremo skupaj naprej! smile

Življenje mora biti nekaj več od tega, da imaš vse. 

Maja, z veseljem se udeležim vsake tvoje te delavnice. Včeraj me je na gongu čist odneslo, naslednji dan sem spala do pol desetih in še včeraj sem bila odličnega počutja. innocent Želim, da veš, da mi ta srečanja veliko pomenijo. S stališča sproščanja, izobraževanj in duhovnosti. Zato hvala tebi, Maja. Čudovito, da si šla na to pot, da pomagaš drugim ljudem in prinašaš svežino v svojo okolico. Zahvaljujem se ti za tvojo predanost in srčnost na vsaki vadbi.

Ljudje se ne starajo. Ko nehajo rasti, postanejo stari. 

Jaz sem zelo zelo srečna, da pripravljaš tako dobre delavnice. Tudi že opazim napredek pri sebi laughing. Po meditaciji sem bila zelo zelo sproščena, v prav posebnem stanju. Nekako tako, kot bi bila v nekem višjem stanju. Doma mi sploh ni bilo do pogovora, kar zabubljena sem bila v tisti lepi ekstazi in se nisem pustila motit. Spanec pa odličen laughing. Torej kljub temu, da sem vmes zaspala, je bilo odlično innocent. Super in hvala da širiš svoje znanje med nas smile. Pa še to ti moram sporočit glede gonga; itak TOP TOP TOP počutje po sproščanju! Vedno komaj čakam da pridem wink In vsakič po sproščanju moja luskavica postane bleda - kar  pomeni, da se vnetje omili. Se mi zdi, da resnično pozitivno učinkuje. Verjetno bo že res, da je to tudi rezultat psihične umirjenosti po sproščanju z gongi.

Nisi star, dokler ne obžaluješ opuščenih sanj. 

Z  meditacijo sem se srečala prvič v življenju. Pred tem ji nisem pripisovala nekega večjega pomena. Moj pogled na meditacijo se je v tem letu popolnoma spremenil in vem, da se ji želim v prihodnji sezoni še bolj posvetiti, saj glede na tempo življenja, ki ga živimo, nujno potrebujemo nekaj minut v dnevu zase, da umirimo dihanje in resetiramo misli. Všeč so mi bile tudi teme, ki smo jih ob meditacijah obravnavali, saj so vsesplošno življenjske in koristne in so bile dober uvod v razmislek pred meditacijo.

Dva dni v letu ne moreš storiti ničesar; to sta včeraj in jutri. 

Za meditacije si nisem predstavljala, kolikšen učinek imajo na naše zdravje. Zato nisem nikoli pomislila, da bi se udeležila meditacije; misleč, da spim lahko tudi doma… Potem pa si nam ti razložila pozitivne učinke in se jih zdaj vedno veselim. In tudi to mi je všeč, da tako poudarjaš, da je to vse dokazano z raziskavami…  Na tem mestu bi te prosila za posnetek meditacije, saj si res želim to početi tudi doma.

Nič plemenitega ni v tem, da si boljši od nekoga drugega. Prava plemenitost je to, da postaneš boljši od svojega prejšnjega jaza. 

Maja, predano sem te poslušala celo leto in mi je čas minil kot bi mignil. Veselim se te poslušat še naprej. Zelo sem te vzljubila kot osebo, ki je res srčno v vsem tem in je to pripravljen delit z nami. Še vedno sem pod vtisi zadnje meditacije. Bila je res močna. Uff, zanimivo, koliko stvari je tam, kjer najmanj pričakuješ wink. Skratka, res vse pohvale! In še enkrat: opravljaš čudovito poslanstvo. Z gotovostjo trdim, da vsem, ki se udeležujemo, daješ nekaj neprecenljivega! In zato si lahko zelo ponosna nase!! 

Pomembno je, da veliko ljubite - ne pa, da veliko premišljujete.

Maja, včeraj je bilo seveda PONOVNO super. Veš, da res zelo uživam v teh delavnicah. Življenje nam vedno ponudi tisto, kar v danem trenutku potrebujemo najbolj. Ko sem popolnoma brez pričakovanj obiskala prvo uro tvoje joge, me je popolnoma prevzela. Drugje žal nisem začutila tiste povezanosti. Tiste prave dodane vrednosti joge. Pri tebi je poleg vadbe joge - ki je do potankosti premišljeno izpeljana - dodana vrednost tvoja nalezljivo prijetna pozitivna energija in znanje, saj si prava »duhovna enciklopedija« smile Vadbe joge odlično dopolnjujejo delavnice meditacij, gonga in predavanj s - kot omenjenim - ogromnim znanjem na področju duhovne rasti. Hvaležna sem, da mi je življenje na mojo pot rasti pripeljalo prav tebe. 

Um sam po sebi lahko ustvari nebesa iz pekla ali pekel iz nebes.

 

Prijazno vabljeni, da popolnoma svoj vtis z nami ustvarite tudi vi.

Prijave sprejemamo na zdravje.zabava@gmail.com